Diensten

De financiële wereld verandert snel. Velen zijn op zoek naar een onafhankelijk financieel adviseur die duidelijkheid kan scheppen in hun persoonlijke financiële situatie. 100% onafhankelijk van welke bank of financiële instelling dan ook, dus geen agentschappen en geen verplichtingen. Het gaat er om de belangen van de cliënten zo goed mogelijk te behartigen en duidelijkheid te verschaffen in een steeds complexere financiële wereld.
 

U zoekt advies voor uw specifieke persoonlijke situatie. Een eerlijk en helder financieel advies in de ruimste zin van het woord dat kan meegroeien met uw toekomst en wensen of dat nu gaat om een hypotheek, verzekeren, vermogensgroei of risicobeheer. De eerste stap voor een passend advies is een goede inventarisatie van uw totale financiële huishouding. Overzicht brengen in de producten die in het verleden zijn afgesloten zoals lijfrente, verzekeringen, hypotheken etc.

Daarna kan het advies ingevuld worden, geheel afgestemd op u persoonlijk en uw wensen en situatie. 

U bepaalt bij welke instelling u uw financiële diensten afneemt. Op verzoek kunnen wij u  adviseren welke partij de meest gunstige condities en kwaliteit in uw situatie kan bieden. Dit uiteraard onafhankelijk van onze dienstverlening en met de nodige transparantie onderbouwd. 

Wij bemiddelen niet in producten en werken uitsluitend op basis van uren declaratie. 
Dus geen vaste provisie, u betaald alleen de werkelijk gemaakte uren.  

De betrouwbaarheid blijkt onder meer door de registratie bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12041296